گزارش کارآموزی در رابطه با رشته عمران

دسته بندي : کارآموزی » عمران و ساختمان
دانلود گزارش کارآموزی در رابطه با رشته عمران
فرمت فایل: ورد
تعداد صفحات: 26

فهرست مطالب :
اجراي سقف تيرچه و بلوك
ايزولاسيون پاي ستون ها
اجراي كرسي چيني اندود ماسه سيمان روي كرسي و ايزولاسيون روي آن
آجر چيني ديوار هاي خارجي
اجراي گچ و خاك روي ديوارها و سقف
تهيه و نصب چهار چوب در ها و پنجره هاي فلزي
تاسيسات برقي
تأسيسات مكانيكي ، لوله هاي چدني فاضلاب ، كانال كولر       
چك ليست نظارتي كرسي چيني و بلوكاژ كف
چك ليست نظارتي عايق كاري روي كرسي چيني
چك ليست نظارتي آجر كاري
چك ليست نظارتي اندود گچ و خاك
چك ليست نظارتي ساخت و نصب چهار چوب درب ها و پنجره ها
چك ليست نظارتي كرم بندي پشت بام
نظرات و پيشنهادات كار آموز
اجراي سقف تيرچه و بلوك
ابتدا بر آورد لازم به عمل مي آيد تا مقدار مصالح لازم مشخص شود ، ابعاد تيرچه ها از روي نقشه هاي اجرايي بدست مي آيند . مي توان تيرچه ها را سفارش داد و هم مي توان در كارگاه ساخت .

پارامتر هايي را كه ناظر در خصوص تيرچه ها بايد كنترل كند :
    كنترل ساخت خرپاي تيرچه
كنترل سايز و طول ميلگرد ها طبق نقشه
كنترل فاصله خرپاها و ابعاد تيرچه
كنترل ارتفاع خرپا وفاصله آرماتورهاي طولي
كنترل عرض ناوداني مورد نظر جهت ساخت تيرچه

براي تير ريزي ، تيرچه ها را روي زمين يا روي سقف زيرين كه انجام شده مي چينيم سپس يك نفر به طبقه ي بالا رفته و با كمك طناب يك سر تيرچه ها را بالا كشيده و روي تير اصلي قرار مي دهد بعد از بالا كشيدن يك سر آنها به سمت ديگر دهانه رفته و با استفاده از طناب سر ديگر آن را نيز بالا مي كشد و روي تير اصلي قرار مي دهد حال با استفاده از بلوك هايي كه مي خواهد در سقف قرار بگيرد فاصله بين تيرچه ها را تنظيم مي كند بدين شكل كه يك عدد بلوك در ابتداي تيرچه و يك عدد نيز در انتها بين تيرچه ها قرار مي گيرد لذا فاصله بين تيرچه ها تنظيم مي شود . براي بهتر عمل كردن سقف ، در جهت تير ريزي به اندازه ي 5 سانتي متر و در جهت عمود بر تير ريزي به اندازه ي 10 سانتي متر در دو جهت فاصله داده مي شود .

بعد از تنظيم فاصله بين تيرچه ها ، بلوك ها در بين آنها قرار داده مي شود . براي چيدن بلوك ها ابتدا بلوك ها تا سقف زيرين كه اجرا شده است با كمك بالابر به بالا آورده مي شوند ، حال براي سريع تر شدن عمليات مي توان از سه كارگر استفاده كرد ، بدين شكل كه يك نفر بلوك را برداشته ودر دست مي گيرد و نفر دوم با استفاده از يك چوب كه در سر آن مهاري ايجاد كرده ، چوب را به داخل بلوك برده و آن را بلند كرده و به نفر سوم كه بر روي تيرچه ها در طبقه بالا قرار دارد مي دهد و نفر سوم آنها را دربين تيرچه ها قرار ميدهد .

براي مهارتيرچه ها در زير تيرچه ها و در جهت عمود بر تير ريزي تكيه گاه هايي به نام به نام شمع قرار مي دهند . براي كار گذاري شمع ها ابتدا چوبهايي به عرض تغريباً 15 سانتي متر را در زير تيرچه ها ( در جهت عمود بر تير ريزي ) با استفاده از سيم مفتول مي بنديم سپس از زير شمع را در زير اين چوب ها قرار مي دهيم و آنقدر مي پيچانيم تا سفت شود البته قبل از اينكه بلوك ها را بچينيم اين شمع ها را مي بنديم .

براي ايجاد فاصله ي 10 سانتي متري در جهت عمود بر تيرچه ها هيچ مشكلي وجود ندارد چون كه مي توان از همين چوب هاي شمع ها استفاده كرد ولي براي ايجاد فاصله ي 5 سانتي متري ديگر نمي توان تخته قرار داد چون تخته ي زير شمع ها قرار دارد لذا براي ايجاد اين فاصله تكيه گاه بلوك را روي تير اصلي قرار مي دهيم و به اندازه ي 5 سانتي متر از آن را با استفاده از تيشه مي شكنيم تا اين فاصله تأمين شود .

در دهانه هاي بيشتر از5\4 متر در وسط دهانه در جهت عمود بر تير ريزي يك فاصله ايي ايجاد كرده و از زير تخته بسته و ميلگرد گذاري مي كنيم كه بعد از بتن ريزي به مانند يك تير بتني ( تاي بيم ) مي شود كه به صلبيت و يكپارچگي سقف كمك مي كند .

بعد از چيدن بلوك ها ميلگرد هاي حرارتي را مانند يك شبكه مش روي تيرچه ها اجرا مي كنيم . فاصله اين ميلگرد ها از هم در جهت تير ريزي 50 سانتي متر ودر جهت عمود بر تير ريزي 25 سانتي متر مي باشد . اين ميلگرد ها را با استفاده از مفتول به ميلگرد هاي تيرچه ها وتاي بيم متصل مي كنيم .

در كنسول ها علاوه بر ميلگرد هاي افت و حرارت يكسري ميلگرد هاي كششي قرار مي دهند بدين صورت كه از انتهاي كنسول تا تقريباً يك متر قبل از آن ادامه پيدا مي كند .

بر روي هر تيرچه و در دو انتهاي آن ميلگرد هاي به نام ميلگرد هاي اوتكا قرار مي دهيم اين ميلگرد ها به اتصال بهتر تيرچه به تير اصلي و همچنين به صلبيت سقف كمك كرده و با توجه به خم 45 درجه ي آن مي توانند نيروي برشي را تحمل كنند و مي دانيم كه در دو سر تير ها برش ماكزيمم مي باشد .

بعد از تكميل شدن سقف پيمانكار درخواست اجازه براي بتن ريزي مي كند و ناظر بعد از بازديد از سقف در صورت مورد تائيد بودن اجازه ي بتن ريزي را مي دهد .

در زير به برخي از پارامتر هايي كه ناظر بايد براي تاييد سقف كنترل كند اشاره مي كنيم :
1 – كنترل پيش بيني تكيه گاه مناسب جهت شمع ها
2 – كنترل نحوه ي اجراي تيرچه در دهانه ها طبق نقشه
3 – كنترل عدم شكستگي بلوك ها در حين اجرا
4 – كنترل فواصل ميلگرد هاي حرارتي و مهار آنها
5 – كنترل خيز منفي سقف
6 – كنترل پيش بيني محل عبور لوله هاي تأسيسات
7 – كنترل تقويت اطراف محل سوراخ هاي تعبيه شده
8 – كنترل جوشهاي اتصالات پلها و صفحات اتصال بادبندها كه در داخل بتن مدفون مي شوند .
9 – كنترل تمهيدات لازم براي جلوگيري از نفوذ بتن به داخل بلوك ( معمولاً در دو انتهاي تيرچه نفوذ بتن به داخل بلوك ها وجود دارد براي جلوگيري از نفوذ مي توان سوراخ هاي اين بلوك هاي انتهايي را با ملات گچ مسدود كرد . )
10 - كنترل تمهيدات لازم براي جلوگيري از فرار بتن (بايد توجه داشت كه سوراخ هاي تير هاي لانه زنبوري كه در رديف هاي انتهايي هستند را با استفاده ازتخته پوشاند و با كمك سيم مفتول مهار كرد تا هنگام بتن ريزي ، بتن از اين سوراخ ها فرار نكند . )
دسته بندی: کارآموزی » عمران و ساختمان

تعداد مشاهده: 2324 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: word

حجم فایل:21 کیلوبایت

 قیمت: 2,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: