گزارش كارآموزي در كارخانه شير

دسته بندي : کارآموزی » گوناگون
دانلود گزارش كارآموزي در كارخانه شير پگاه اصفهان
فرمت فایل: ورد
تعداد صفحات: 27

بخش هایی از متن
مقدمه :
به نام خداوند بخشنده مهربان
كارخانه ي شير پگاه اصفهان كه در كيلومتر پنچ جاده ي تهران قرار دارد و بسيار وسيع است .
در شبانه روز يعني 24 ساعت حدوداً 330 تن شير توليد مي كند و به بازار عرضه مي كند . اين كارخانه داراي سالن هاي مختلفي است . سالن هاي همچون پاستو جديد ،‌پاستو قديم ،‌سالن ماست ، سالن دوغ ، كره و سالن پنير ، سالن پاستو جديد براي توليد آب ميوه و پنير و سالن پاستو قديم براي توليد شير و شير قهوه و شير كاكائو .

اين كارخانه در حدود 500 كارگر و كارمند دارد كه در 3 شيفت شبانه روز كار مي كنند و داراي يك ساختمان اداري است . موفقيت و پيشرفت اين كارخانه را از خداي متعال خواستاريم .

آشنايي با مكان كارآموزي :

اين كارخانه داراي سيستم هاي برقي سه فاز و تك فاز است ، كه هر قسمت آن براي خود به صورت جداگانه طراحي شده اند .

هر يك از سالن هاي اين كارخانه داراي اتاق برق است كه در آن تابلو هاي برق قدرت و فرمان طراحي و نسب شده است كه اين تابلوهاي برق براي راه اندازي موتورهاي AC,DC به كار مي روند .

كليه استپ و استارت در نزديكي دستگاهها گذاشته شده است كه با زدن استارت موتور دستگاه شروع به فعاليت مي كند و با چرخ دنده هر دستگاه مكانيكي توليد لبنيات را انجام مي دهد ، بيشتر دستگاهها به صورت سه فاز است .

اينكارخانه داراي يك پرسنل برقي است كه تعداد آنها هفت نفر است كه يك اتاق جداگانه دارند و يك سرپرست كه نام آن آقاي مهندس بحريني است بر سر آن ها نظارت دارد . و سرپرست كلي آنها مهندس رئيسي نام دارد .

نحوه استفاده از الكترو موتور تك فاز صنعتي
به كار گيري الكتروموتورهاي تك فاز صنعتي متو- ژن:
اين الكتروموتورها ميتوانند هم به صورت چپگرد وهم به صورت راستگرد مورد استفاده قرار گيرند.
جهت چرخش C.W
جهتي است كه الكتروموتور ايستاده و به خروجي شفت نگاه مي كنيم چرخش آن موافق ، با جهت

جهت چرخش C.C.W
جهتي است كه اگر روبروي الكتروموتور ايستاده و به خروجي شفت نگاه كنيم . جهت چرخش آن مخالف با جهت حركت عقربه هاي ساعت باشد .

مشخصات خروجي براي محل هايي كه درجه حرارت آنها حداكثر 40 درجه سانتيگراد باشد تضمين مي شود . بديهي است عدم رعايت شرط فوق در عملكرد موتور تاثير منفي خواهد داشت .
براي تغيير چرخش الكتروموتور تنها نياز به جابجا نمودن محل دوپل است كه جهت سهولت امر در سطح داخلي درب ترمينال نيز قرار داده شده است و در ان (MAIN) سيم پيچي اصلي .(AUX) سيم پيچي كمكي ،(CR) خازن دائم (CS) خازن راه انداز (SW) سوئيچ R مقاومت جرقه گير مي باشد .
توجه شود كه براي ورود كابل برق به داخل جعبه ترمينال حتماً از لكنه استاندارد استفاده شود . زيرا استفاده از لكنه ضمن حفاظت از آسيب ديدن روكش كابل ، از نفوذ ذرات مضر به داخل موتور نيز جلوگيري مي كنند .
پايه يا فونه اسيوني كه موتور روي آن نصب مي شود بايد كاملاً مسطح بوده و دقت شود كه پايه هاي موتور قبل از سفت كردن پيچها كاملاً با سطح پايه يا فونداسيون تماس داشته باشد تا از اعمال نيروي اضافي و غيرمجاز به پايه ها جلوگيري گردد . اين الكتروموتور مخصوص مصارف صنعتي بوده و براي مصارف خانگي و محيط هاي آرام و بي صدا توصيه نمي گردد .
در صورت كوپل كردن مستقيم (شفت به شفت) هم محور بودن شفت الكتروموتور و دستگاه متحرك ضرورت داشته باشد و بايد دقيقاً رعايت گردد .
در صورت اعمال باز محوري به موتور (باز در امتداد محور شفت) مقدار آن نبايد از مقاديرمجاز بيشتر باشد . مقادير فوق نسبت به وضعيت نصب و تيپ موتور متفاوت است . وجهت اطلاع از مقادير آن با شماره تلفن مهندس فروش موتوژن تماس حاصل نماييد.
در صورت كوپل كردن به وسيله تمسه بايد تسمه حداقل 45 در صد از محيط پولي با 760 درجه از 36 درجه محيط آن را به وشاد . محور پولي ها بايد كاملاً موازي بوده و سطح پولي ها در يك صفحه قرار گيرند .
نيروي كشش تسمه بايد طوري تنظيم شود كه بيشترين راندمان بتواند گشتاور محرك را به متحرك انتقال دهد . ( در هر حال كشش تسمه نبايد تا ان حد زياد باشد كه به بلبرينگ ها يا سايرقطعات موتور آسيبي وارد شود) .

شرح ساختماني با طرح و سرويس و نگهداري آن :
باطري منبع ذخيره نيروي برق بوده كه برق مصرفي مورد نياز دستگاه مصرف كننده را تامين مي كند ساختمان باطري تشكيل شده از جعبه مكعب مستطيل شكل كه از كائوچو يا ميكا يا قير فشرده يا پلي استيلن ساخته مي شود باطري از تعدادي سله تشكيل شده است كه هر سله (خانه) آن معرفي دو ولت برق بوده و به طور مثال هر گاه يك باطري داراي شش خانه باشد باطري فوق داراي ولتاژي برابر 12 ولت است در داخل اين خانه ها صفحات مثبت و منفي براي تبادل جريان الكتريسيته قرار داده شده است كه نسبت به هم ديگر به وسيله صفحات عايق منفي نيز به همين صورت تشكل قطب منفي را مي دهد . طريقه شناختن قطبين باطري از هم ديگر به اين صورت است كه هميشه قطب مثبت با علامت + و يا در محل اتصال بست باطري از قطر بيشتري برخورددار است و طقب منفي قطر كمتري دارد و علامت آن منفي است و جنس صفحات مثبت باطري از اكسيد سرب به رنگ قهوه اي و صفحات منفي آن اسفنجي به رنگ خاكستر مي باشد بهترين دليل انتخاب موارد فوق در ساختمان باطري بدين جهت است كه اسيد باطري هيچگونه تاثيري بر روي آن نداشته و از بين نخواهد رفت تعداد صفحات باطري هميشه با عدد فرد نشان داده مي شود كه به آنها پليت مي گويند و در هر خانه باطري نه ياسيزده يا تعداد يازده پليت مي باشد و هميشه تعداد صفحات منفي از صفحات مثبت يكي بيشتراست به طور مثال يك باتري 11 پليت داراي 5 پليت مثبت و 6 پليت منفي مي باشد در داخل باطري مابين صفحات از محلول اسيد سولفوريك و آب مقطر براي انجام اعمال شيميايي استفاده مي شود كه اصطلاحاً الكتروليت نيز ناميده مي شود و نسبت مخلوط حجمي آن هموراه به صورت 72 در صد آب مقطرو 28 در صد اسيد سولفوريك مي باشد هميشه چگالي نسبي الكتروليت داخل باطري مقدار در صد 12850 مي باشد البته هر وقت احساس شد كه مقدار آب باطري در اثر فعل و انفعالات شيميايي از مقدار مجاز كمتر شد لازم است كه به آن مقداري آب مقطر اضافه گردد به صورتي كه از بالاي صفحات ان بيشترنشود و در حدود يك سانتي متر باشد و هر گز نبايد اسيد را مستقيماً در داخل باطري بريزيم چون در زمان تركيب اسيد و آب به دليل فعل و انفعالات شيميايي حرارت بيش از حد ايجاد مي كند و اين كار خطرناك است و ممكن است خساراتي به بر اورد اضافه كردن اسيد به محلول الكتروليت داخل باطري بايد زماني صورت گيرد كه باطري از نظر در صد آب و اسيد در حد پايين باشد كه بوسيله هيدرومتر و يا غلظت سنج اسيد سولفوريك در صد آن مشخص مي شود كه در صورت پائين بودن كه حدود آن 1150 باشد بايد به آن اضافه نماييم در آن به شرح شرايط خاص نگهداري باطري ليفتراكهاي برقي
دسته بندی: کارآموزی » گوناگون

تعداد مشاهده: 1615 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: word

حجم فایل:42 کیلوبایت

 قیمت: 2,400 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: