گزارش کارآموزی رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، بهسازی آب

دسته بندي : عمومی » گوناگون
دانلود گزارش کارآموزی رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، بهسازی آب
گزارش کارآموزی
در روستای تَربُر لابیشه
عنوان اصلی: بهسازی آب
عناوین جانبی: آموزش، جمع آوری زباله، بهداشت حرفه ای، بهداشت محیط، بهداشت مدارس، بهداشت خانواده،واکسیناسیون
فرمت فایل: ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 60
فهرست:
مشخصات کلی روستا
تاریخچه روستا
کروکی روستا
کروکی پروژه آبرسانی
جداول روزانه
جداول آماری
شاخص های بهداشتی
جمعیت بر حسب سن و جنس
پوشش تنظیم خانواده
نمودار میله ای تنظیم خانواده
گزارش روزانه
خلاصه گزارش
گزارش موردی
مشکلات روستا و خانه بهداشت
پیشنهادات
مقدمه:
روز اول ورود به روستا پس از بازدید خانه بهداشت و صحبت با بهورز روستا به چند گروه تقسیم شدیم و هر گروه قسمتی از روستا را از نزدیک مورد بررسی قرار داد. طی صحبت با اهالی روستا و جمع آوری اطلاعات با مشکلات روستا آشنا شدیم و این مشکلات را الویت بندی و موضوع اصلی پروژه را مشخص و همچنین موارد دیگر را پی گیری کردیم، اهم فعالیت های انجام شده طی این دوره را ادامه به شرح می رسانیم. امید است بعد از تلاش اقدامات انجام شده مورد رضایت اساتید محترم واقع شود.
مشخصات کلی روستا
روستای تربرلابیشه از توابع شیراز و بخش داریون می باشد که در 40 کیلومتری شیراز قرار دارد و دارای یک خانه بهداشت است که در سال 1375 تأسیس شده و به طور متمرکز امکانات بهداشتی را در اختیار مردم قرار می دهد. این روستا دارای 400خانوار و 1624 نفر جمعیت می باشد، روستا دارای یک د بستان و مدرسه راهنمایی و همچنین مسجد و حسینیه می باشد که با همکاری اهالی روستا ساخته شده است. شغل و درآمد اکثر اهالی روستا کشاورزی و رانندگی است.

تاریخچه روستا
برای بدست آوردن تاریخچه روستا پای سخن چندی از کهنسالان روستا نشستیم. روستای تربرلابیشه از توابع شیراز و در 40 کیلومتری آن قرار دارد. این روستا دارای 400 خانوار و 1624 نفر جمعیت می باشد. به گفته اهالی قدمت روستا به حدود 400 سال می رسد. بافت قدیم خانه های روستا، سنگی و سقف آنها از گل و چوب بوده است که مکان اولیه روستا بالای کوه بوده ولی بدلیل وجود دزد و راهزنان ناچار به دشت دامنه کوه منتقل شده اند.

مردم روستا تقریباً به دو طایفه جمشیدی و ارجی تقسیم می شوند که در گذشته با هم اختلافات زیادی داشته اند.
 در قدیم عمده غذای روستا محصولات کشاورزی خودشان بود از جمله گندمی که به نان تبدیل می شد، غذاهایی که به گوشت درست می کردند و سیب زمینی و نخود، به قول حاج مراد قلی جمشیدی برنج غذای عیدشان بود و باید تمام سال را منتظر می ماندند تا بتوانند یک وعده برنج بخورند و تنها خان ها و بزرگان بودند که بیشتر می توانستند از برنج استفاده کنند.
حاج حسن هم از بیماریهای رایج آن زمان که آبله و سرخک و مالاریا بود برایمان گفت و اینکه حتی روزی را که 10 کودک به دلیل بیماریهای گوناگون مرده اند را دیده است.

و اما دلیل اینکه این نام را برای روستا انتخاب کرده وجود بیشه زارهای سبز و بلند اطراف روستا که در حالت تر و سبزی بریده می شد بوده است که امروز خبری از آنها نیست.
دسته بندی: عمومی » گوناگون

تعداد مشاهده: 1907 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: word

حجم فایل:119 کیلوبایت

 قیمت: 10,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: