گزارش کارآموزی شهرداري ومديريت جامع شهري

دسته بندي : عمومی » گوناگون
دانلود گزارش کارآموزی شهرداري ومديريت جامع شهري
فرمت فایل: ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 39 با فونت ریز

فهرست:
مقدمه
شهرداري و مديريت جامع شهري
تعاريف وواژه ها
شماره منطقه
شماره بلوك
آپارتمان
واحد شغلي ( صنفي )
جهات اربعه اصلي و فرعي
مميزي
شماره گذاري معبر
توضيح عناوين اطلاعاتي فرم
كدو نوع معبر
تعداد : تعداد گونه فرعي
موفقيعت زمين ( ك4-2 جدول لونيگ مميزي )
جدول ابعاد زمين

مقدمه :
 شهرداري و مديريت جامع شهري
شهرداريها به دليل جايگاه خاصي که در هر شهر دارند نقش اصلي را در مديريت شهري ايفا مي نمايند . امروزه اغلب کشورهاي توسعه يافته شهرداري و مدير آن يعني شهردار مهمترين ارگان شهري و بالا ترين رده مسئوليت در شهر بوده و تمام نهادهاي شهري مستقيم يا غير مستقيم تحت نظر شهرداري قرار دارند .

در کشور ما نيز اگر چه در قوانين پنج سال جاري موضوع مديريت جامع شهري و مسئوليت شهردار پيش بيني شده است و البيکن تا کنون به دليل مشلات ساختاري و قانوني اين مهم در شهري به اجرا در نيامده و اميد است بزودي در تعدادي از شهرها اجرا و پس از بررسي و رفع اشکالات احتمالي به ساير شهرهاي کشور نيز تعميم يابد .

در وضعيت کنوني نيز شهرداريها نقش اساسي در هماهنگي و امور اصلي مربوط بهش هر بر عهده دارند و اغلب ارگانهاي ديگر يا مستقيما ً وابسته به شهرداري هستند ( مانند خدمات شهري ، حمل و نقل شهري ، پارکها ، فضاي سبز ، خدمات ايمني و ..... ) ويا غيرمستقيم در بسياري از امور با هماهنگي شهرداري عمل مي نمايند ( ارگانهايي مانند مخابرات ، آب ، فاضلاب ، گاز ف برق )

هر شهرداري يا به طور کلي هر شهر جهت برنامه ريزي و اقدامات زيربنايي شهري به اطلاعات و آمار جامع و دقيق شهر نياز دارد که ضرورتا ايجاب مي نمايد طبق يک برنامه مدون و زمان بندي شده شده و حتي المقدور با استفاده از سيستم هاي رايانه اي و فناوري ، اطلاعات و آمار دقيقي با انجام عمليات لازم از اراضي ، املاک مستحدثات و تاسيسات شهري برداشت نمايد و آنگاه سعي شود تا اين اطلاعات بروز و بهنگام نگهداري شود تا همواره بتوان به نحوه مطلوب از آنها استفاده نمود .

مميزي يعني تميز دادن ، تشخيص و جداسازي و در اصطلاح به معني برداشت ، تفکيک و طبقه بندي آمار و اطلاعات از املاک و معابر شهر است .

به همين منظور فرمهاي جديد مميزي با دستور العمل اجرايي زير تدوين شده است تا علاوه بر گرد آوري اطلاعات مورد نياز شهرداري گامي جهت پياده سازي بانک اطلاعات شهري و آنگاه GIS شهري برداشته شود . مبناي GIS شهري ملک و معبر مي باشد و با توجه به وابستگي و نقش اساسي که شهرداري در مديريت املاک و معابر شهر بر عهده دارد عموما شهرداري به عنوان متولي و مديريت GIS شهري بوده و وظيفه ايجاد ، مديريت ، نگهداري ، هماهنگي و مديريت GIS شهري بر عهده شهرداريها مي باشد . در اين مورد دلايل متعددي وجود دارد که به موارد زير اشاره مي کنيم .

شهرداري اصلي ترين نهاد در مديريت شهري است .
شهرداري عمدتا با ملک يا معبر سرو کار دارد .
هرگونه تغيير در ملک با هماهنگي و مجوز شهرداري صورت مي گيرد . ( ساخت و سازها و ........)
هر گونه ايجاد يا حذف در ملک يا معبر با هماهنگي و مجوز شهرداري صورت مي گيرد ( احداث واحد – تفکيک – ايجاد معبر و .........)
طبق قانون شهرداري مکلف به داشتن اطلاعات به روز املاک و معابر شهر است ( قانون مميزي )
طبق قانون شهروندان مکلف به همکاري و ارائه اطلاعات صحيح به شهرداري هستند .
هر گونه عمليات روي املاک يا معابر توسط ساير ارگانها با مجوز و هماهنگي شهرداري با دلايل فوق اگر شروع کننده GIS شهري را شهرداري بدانيم با توجه به آنچه در قبل بيان شد در شرايط کنوني شهرداريها با استفاده از قوانين و تکاليف موجود مي توانند عمل نموده و با پايه گذاري GIS شهري حداقل بخشي از نيازهاي فعلي خود را در اين مقوله رفع نموده و با برنامه ريزي اصولي و صحيح و همکاري و جلب نظر ساير نهادها نيازهاي ساير کاربران و ارگانها را در مديريت جامع شهري در بلند مدت برطرف نمايند .
اولين اقدام جهت تحقق اهداف فوق مميزي شهر است که طبق قانون نوسازي و عمران شهير شهرداريها با اختيارات ويژه مي توانند هر 5 سال شهر را مميزي نمايد . 


دسته بندی: عمومی » گوناگون

تعداد مشاهده: 1538 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: word

حجم فایل:118 کیلوبایت

 قیمت: 2,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: