گزارش کارآموزی سخت افزار کامپیوتر اداره برق شهرستان ایذه

دسته بندي : کارآموزی » کامپیوتر و IT
گزارش کارآموزی سخت افزار کامپیوتر اداره برق شهرستان ایذه
فرمت فایل: ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات:143
مقدمه
پیشرفت سریع تکنولوژی به ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات هر روز چشم اندازهای وافق های روشن تری برای رسیدن به مدارج علمی فنی و صنعتی بالاتر وحل مشکلات ومسائل بشر ارائه می کند امروزه اشنایی با رایانه و توانایی کاربرد ان ها چنان اهمیتی یافته است که توانایی استفاده از رایانه واینترنت را معیار سواد افراد می دانند هر جنبه از مدیریت در عصر پیشرفت (جدید)جهت رونق شدیدا به اطلاعات وابسته می باشند چیزی بدون اطلاعات قدرت پیش نمی رود وبه طور کلی باور بر این است که اطلاعات قدرت است واینکه هر کس اطلاعات داشته باشد دارای قدرت می باشد ان منبع مهمی است که برای توسعه دیگر منابع مورد نیاز می باشد تغییر شرایط و محیط های برای ترویج(انتشار)صحیح اطلاعات رادر سطوح مختلف ایجاب نموده است توسعه وبکارگیری سیستم های اطلاعات مدیریت یک پدیده پیشرفته ان است که با بکار گیری اطلاعات دقیق در نظر گرفته می شود که منجرب طراحی برنامه ریزی بهتر تصمیم گیری بهتر شود و نتایج بهتر شود وتحولات فنی و تکنولوژی با سرعت فرایندی در حال شکل گیری است ما وقوع این تحولات در عرصه فناوری هرگز به معنی تامین ارامش اسایش بشر نبوده در بسیاری از موارد محضلات اجتماعی را حل نکرده بلکه ان ها را تشدید نموده است و سهم افراد بشر از منافع و مضار و فناوریهای مدرن یکسان نیستند بدین معنی که هر پدیدهای مدرن به گروهی سود وبه گروهی ضرر وزیان می رساند امروزه اصحاب عصر فناوری مدعی هستند که هر چه اطلاعات شما در زمینه رایانه بیشتر باشد قادر خواهید بود مشکلات و موانع بیشتری را حل کنید.

1 -1 تاریخچه کامپیوتر:
بشر اوليه شمارش را باانگشتان دست و اندازگيري كميت ها رابا بعضي از اعضاي بدن مانند دست و پا انجام ميداد و بدين ترتيب واحدهاي اندازه گيري مانند وجب و قدم بوجود آمد . سيستم دهدهي امروزه كه براي بيان كميتها بكار ميرود از بكار بردن انگشتان دست براي انجام شمارش نتيجه شده است . قديمي ترين دستگاهي كه براي شمارش و انجام محاسبات عددي بكار ميرفت چرتكه بود كه در حدود 610 سال قبل از ميلاد در خاور دور ساخته شد . پيشرفت مهم بعدي در زمينه محاسبات عددي در سال 1614صورت گرفت كه درآن موقع نپر (Nepeir) جدولهاي لگاريتم را تهيه و چاپ كرد.
در سال 1642 پاسگال (Pascal) اولين نوع ماشين حساب را تهيه نمود كه نوع اوليه آن فقط عملهاي جمع و تفريق را انجام ميداد و بعدها توسط دانشمندان ديگري تكميل شد و عمل ضرب را نيزممكن ساخت . دراواخر قرن هفدهم لايبنيتز(Leibnitz) ماشين حساب ساخت كه عمل نگهداشتن رقمها را از يك مرتبه به مرتبه ديگر انجام ميداد و اين يك قدم مهم بسوي تكميل ماشينهاي حساب بشمار ميرفت . در اوائل قرن نوزدهم بابج (Babbage) ماشين حساب طرح كرد كه ميتوانست محاسبات عددي را انجام دهد و جوابها را چاپ نمايد . درطرح بابج پيش بيني شده بود كه ماشين بطور خودكاراز دستورهاي ذخيره شده معيني پيروي كند و محاسبات لازم را انجام دهد . ماشين بابج هرگز ساخته نشده زيرا ابزارهاي فني آن زمان لازم براي ساختن اجزائ چنين ماشيني را نداشتند و در واقع طرح بابج پيشرفته تر از تكنولوژي آن زمان بود .

نخستين كامپيوتر الكترونيكي در سال 1940 توسط آزمايشگهاي تلفن بلBell) (Telephone Laboratories ساخته شد كه فقط مي توانست در مورد محاسبات عددي بكار رود . در نيمه اول دهه 1940 دكترهاوردآيكن (Howard Aiken) از دانشگاه هاروارد كامپيوتري كه بنام Mark I معروف است ساخت كه بارله هاي الكنرومغناطيسي و كارتهاي منگنه شده بكار ميكرد . شايد بزرگترين پيشرفت در كامپيوترهاي خود كار زماني صورت گرفت كه درسال 1945 دكتر جان فن نويمن (John Von Neumann) نظريه ذخيره كردن برنامه رادر درون كامپيوتر بيان نمود . سيستم كنترل در كامپيوترهاي پيشين بوسيله صفحه هاي سيم پيچي شده خاص يا دستورهائي كه در برخي وسايل بيروني مانند نوار كاغذي منگنه شده يا كارت منگنه شده ذخيره مي گشتند انجام مي گرفت . اولين كامپيوتر با برنامه ذخيره شده (Stored Program Computre) بنام EDV AC معروف است كه درسال 1964بوسيله دانشگاه پنسيلوانيا براي استفاده نيروي زميني آمريكا ساخته شده . در اين ماشين برنامه مستقيما درون حافظه قرار داده ميشد بطريقي كه يكايك دستورها بلافاصله پس از آنكه دستور پيشين انجام مي گرفت آماده اجرا بود .
كامپيوتر ENIAC كه در دانشگاه پنسيلوانيا براي قسمت اردنانس نيروي زميني در ايالات متحد شاخته و در سال 1946 تكميل شد ، يك قدم بزرگ در راه ترقي و در عين حال يك گام نزولي از نقطه نظر تكنولوژي نسبت به EDVAC مي باشد. ENIAC نخستين كامپيوتري بود كه همه كارهاي درروني را آن بصورت الكترونيكي انجام مي گرفت اما داراي هيچگونه برنامه ذخيره شده نبود ودر نتيجه ترتيب اتصال بيروني بسيار پيچيده اي در آن بكار مي رفت . اين كامپيوترها بد نبال كامپيوترهاي ديگري كه پيشرفتهاي بسياري در زمينه هاي سرعت ، حافظه وقابليت اعتماد بوجود آوردند تكميل شدند . پس از پايان جنگ جهاني دوم ، پيشگامان صنعت ماشينهاي كامپيوتر مانند IBM، CDC،، NCR،، SRC،N ، كامپيوترهاي الكنرونيكي همه منظوره بوجود آوردند .

كامپيوتر UNIVACI كه در سال 1951 بوسيله SRC تهيه گشت نخستين كامپيوتر الكترونيكي بود كه براي فروش در بازار ساخته مي شد . در كامپيوترهاي مدرن امروزه براي فشردگي و قابليت اعتماد ، بيشتر از ترانزيستورها ز مدارهاي يك پارچه و عناصر مغناطيسي مينياتوري اسستفاده ميشود . اين كامپيوترها محاسبات پيچيده را با چنان سرعت و دقتي انجام ميدهند كه توانائي انسان در مقايسه با آنها براستي بسيار ضعيف ميباشد . مثلا كامپيوترهاي بزرگ امروزه مي توانند در حدود 10 ميليون عمل جمع يا تفريق را در ظرف يك ثانيه انجام دهند . در حال حاضر كامپيوترهاي الكترونيكي نه تنها انسان را از انجام كارهاي تكراري بسيار كننده آسوده ساخته اند ، بلكه براي درك بهتر محيط به او كمك شاياني می نمایند.









2-1 کامپیوتر چیست؟



کامپیوتر دستگاهی است دارای حافظه وقابل برنامه ریزی که قادر است عملیات ریاضی ومنطقی را به سرعت بالا انجام داده ونتیجه را ارایه می دهد.



3-1 مزایایی کامپیوتر نسبت به انسان؟

1-سرعت زیاد در انجام عملیات 2-دقت و صحت انجام کار 3-حافظه زیاد 4-قابلیت اطمینان 5-کاهش هزینه

4- 1 مزایایی انسان نسبت به کامپیوتر؟

1-انسان موجودی خلاق بوده و قادر به ابداع اختراع و نواوری است.

2-انسان قادر است در مواجهه با مسائل جدید راحل ها و تصمیمات نو ارائ











دسته بندی: کارآموزی » کامپیوتر و IT

تعداد مشاهده: 1842 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ورد قابل ویرایش

حجم فایل:1,137 کیلوبایت

 قیمت: 2,400 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: